DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

KIES JE KADO USA CANVAS TAS

VOORRAAD SNEL IN HUIS (AFHALEN)

ORIGINEEL HAND GEMAAKT

Neon - LandShark Lager

LandShark Lager, gebrouwen in Jacksonville - Florida, is een 4,6% pils in eilandstijl die in 2006 werd gelanceerd als de huispils voor de restaurantketen "Jimmy Buffett's Margaritaville", om te concurreren met Corona.

Onder een sponsorovereenkomst werd Dolphin Stadium, de thuisbasis van de Miami Dolphins, Florida Marlins en de Miami Hurricanes, voor het voetbalseizoen 2009 omgedoopt tot "Land Shark Stadium". Het contract liep begin 2010 af

De naam is afgeleid van het nummer "Fins" van Jimmy Buffett, waarin mannen op het strand die een vrouw proberen te versieren worden aangeduid als "haaien die op het land kunnen zwemmen"..

        

De neon bestaat uit glas welke middels schok-absorberende steuntjes op een zwart frame zijn gemonteerd. De kleurrijke neon maakt de sign tot een prachtig geheel. 

     

  • Afmeting: 60 x 50 x 15 cm (bxhxd)
  • Voor binnen gebruik. 
  • De neon is zowel hangend als staand te gebruiken 
  • Compleet geleverd met kabel/stekker (180 cm)
  • Met aan/uit schakelaar. 

 

  • Inclusief dimmer

      

Neon is een ambachtelijk maatwerk product en kan daardoor licht afwijken van de foto’s. De neons zijn het beste te beoordelen in onze showroom.

   

Met Neon signs dient voorzichtig te worden omgegaan. De neon is van glas en daardoor breekbaar. Verzending per post is te riskant. Daarom zijn de neon signs enkel af te halen in onze showroom in Bladel.